گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .
گزارش انتشار نسخه جدید
اطلاعات را وارد کنید .
no-img
رهاپروژه

دانلود پایان نامه رشد میکروجلبک سندسموس sp.Scenedesmus در محیط کشتTMRL تغییریافته با محیط پایه حاوی پپتون * رهاپروژه


رهاپروژه

ادامه مطلب

دانلود پایان نامه رشد میکروجلبک سندسموس sp.Scenedesmus در محیط کشتTMRL تغییریافته با محیط پایه حاوی پپتون
۱۳۹۶-۰۷-۰۵
185 بازدید
گزارش نسخه جدید

دانلود پایان نامه رشد میکروجلبک سندسموس sp.Scenedesmus در محیط کشتTMRL تغییریافته با محیط پایه حاوی پپتون


تعداد صفحات ۶۹ صفحه

قیمت ۲۰۰۰۰ تومان

برای دانلود بر روی لینک کلیک کنید

چکیده

هدف از این مطالعه بررسی اثر ضایعات سر ماهی تن زرد باله بر روند رشد و بیوماس جلبک سندسموس طی بازه‌های زمانی صفر تا ۱۴۴ ساعت است. دراین روش محیط کشت پیتون بدست آمده از زایدات سر ماهی تن زرد باله با محیط کشت تجاری TMRL از نظر رشد جلبک سندسموس مقایسه گردید. بدین ترتیب که ازهر نمونه، جلبک حاوی پپتون و TMRL به عنوان شاهد، سه ارلن تهیه، هوادهی کرده و اجازه رشد به جلبک داده شد. هرتیمار در سه تکرار انجام شد طول مدت آزمایش ۱۰ روز و در محیط استریل آزمایشگاهی انجام گرفت نتایج تحقیق نشان داد که در مرحله اول زمانی ابتدا محیط کشت حاوی پپتون رشد خوبی رانشان داد، سپس پیتون و TMRL هردو در یک سطح بودند و در مرحله نهایی سندسنموس کشت شده در پیتون سرعت رشد بهتری را نشان داد ولی در هیچ یک از مراحل اختلاف معنی‌دار نبود (۰۵/۰ (P> که این خود نتیجه‌ای مثبت است زیرا هر چند هزینه تولید بپتون بیشتر از TMRL می‌باشد اما از ضایعات طبیعی که غنی از منابع پروتئین اسید آمینه، اسیدهای چرب دور ریختنی بود، جایگزین مناسبی برای رشد جلبک سندسموس است.

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                             صفحه

چکیده………………………………………………………………………………………………………………………. ۱

فصل اول: کلیات تحقیق

۱-۱ مقدمه:………………………………………………………………………………………………………………… ۳

۱-۲ بیان مساله…………………………………………………………………………………………………………… ۱۲

۱-۳ فرضیه:……………………………………………………………………………………………………………….. ۱۶

۱-۴ اهداف پژوهش…………………………………………………………………………………………………….. ۱۷

۱-۵ اهمیت جلبکها……………………………………………………………………………………………………… ۱۷

۱-۶ مواردی از کاربرد جلبکها:……………………………………………………………………………………….. ۱۸

۱-۷ ویژگیهای غذایی جلبکها………………………………………………………………………………………… ۲۰

۱-۸ گونه‌های اقتصادی جلبک در دریای خزر……………………………………………………………………. ۲۲

۱-۹ محیط کشت جلبک:………………………………………………………………………………………………. ۲۷

۱-۱۰ دینامیک رشد جلبک:…………………………………………………………………………………………… ۲۷

۱-۱۱ عوامل محیطی موثر بر کشت فیتوپلانکتون…………………………………………………………………. ۲۹

۱-۱۲ محیط کشت ومواد غذایی:…………………………………………………………………………………….. ۳۲

۱-۱۳ طرز تهیه محیط کشت:…………………………………………………………………………………………. ۳۲

۱-۱۴ بیوتکنولوژی کشت جلبک:……………………………………………………………………………………. ۳۴

۱-۱۵ اهمیت اقتصادی جلبکها……………………………………………………………………………………….. ۳۷

۱-۱۶ فایده یا اهمیت مثبت جلبکها:…………………………………………………………………………………. ۳۷

فصل دوم: ادبیات و پیشینه تحقیق

۲-۱ سوابق تحقیق……………………………………………………………………………………………………….. ۴۳

فصل سوم: روش تحقیق

۳-۱ مواد خام اولیه:……………………………………………………………………………………………………… ۴۹

۳-۲ آماده سازی نمونه به منظور هیدرولیز آنزیمی……………………………………………………………….. ۴۹

۳-۳ تعیبن پروفیل اسید آمینه…………………………………………………………………………………………. ۵۰

۳-۴- تهیه و خالص سازی جلبک سندسموس……………………………………………………………………. ۵۰

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده‌ها

۴-۱ تجزیه و تحلیل داده‌ها……………………………………………………………………………………………. ۵۳

فصل پنجم: بحث، نتیجه‌گیری و پیشنهادها

۵-۱ بحث و پیشنهادات……………………………………………………………………………………………….. ۶۳

منابع و مآخذ…………………………………………………………………………………………………………….. ۶۹

 

 

 



درباره نویسنده

خانم شاکری 695 نوشته در رهاپروژه دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *