گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .
گزارش انتشار نسخه جدید
اطلاعات را وارد کنید .
no-img
رهاپروژه

دانلود پایان نامه تعیین صفات فیزیکوشیمیایی دانه لاین‌های اصلاح شده جدید برنج و مقایسه آن با ارقام متداول تحت کشت * رهاپروژه


رهاپروژه

ادامه مطلب

دانلود پایان نامه تعیین صفات فیزیکوشیمیایی دانه لاین‌های اصلاح شده جدید برنج و مقایسه آن با ارقام متداول تحت کشت
۱۳۹۶-۰۸-۲۷
211 بازدید
گزارش نسخه جدید

دانلود پایان نامه تعیین صفات فیزیکوشیمیایی دانه لاین‌های اصلاح شده جدید برنج و مقایسه آن با ارقام متداول تحت کشت


تعداد صفحات ۴۰ صفحه

قیمت ۲۰۰۰۰ تومان

برای دانلود بر روی لینک کلیک کنید

چکیده

با توجه به اینکه رقم‌های مورد کشت و کار در ایران به خصوص در استان‌های شمالی ارقامی بومی می‌باشند که دارای متوسط عملکرد پایین اما از لحاظ کیفیت بسیار عالی می‌باشند. به خاطر کیفیت عالی پخت و عطر آن‌ها مصرف کنندگان بیشتر این ارقام را ترجیح می‌دهند. در همین راستا آزمایشی بر روی لاین‌های جدید برنج از لحاظ کیفیت صورت گرفت. این آزمایش با ۱۰ لاین منتخب و ۳ شاهد رایج در منطقه به نام طارم محلی، شیرودی و فجر در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار در معاونت موسسه تحقیقات برنج کشور در آمل در بهار سال ۱۳۸۹ صورت گرفت. پس از برداشت محصول صفات فیزیکوشیمیایی از جمله غلظت ژل، درصد آمیلوز، درجه حرارت ژلاتینه شدن، طول و عرض دانه، راندمان تبدیل و طول دانه قبل و بعد از پخت مورد بررسی قرار گرفتند. بر اساس نتایج حاصل از تجزیه واریانس تمامی صفات اختلاف معنی‌داری در سطح احتمال ۱% نشان دادند. در این آزمایش لاین‌های p-416، ۲NA، P-497 به ترتیب دارای بالاترین درصد راندمان تبدیل (۸/۶۴‌، ۲/۶۴ و ۶۴) بودند و لاین P-497 دارای آمیلوز متوسط و غلظت ژل و دمای ژلاتینه شدن مطلوبی می‌باشد. همچنین راندمان تبدیل بالایی دارد که نشان دهنده کیفیت مطلوب این لاین نسبت به سایر لاین‌ها می‌باشد.

واژه‌های کلیدی: آمیلوز، برنج، لاین، راندمان تبدیل.

فهرست مطالب

عنوانصفحه

چکیده………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱

فصل اول: کلیات تحقیق

۱-۱٫ مقدمه……………………………………………………………………………………………………. ۳

۱-۲٫ موقعیت برنج در رده بندی گیاهی ……………………………………………………………….. ۴

۱-۲-۱٫ تیپ های برنج آسیایی ………………………………………………………………………….. ۵

۱-۳٫ مبدا و سیر تکاملی برنج…………………………………………………………………………….. ۷

۱-۴٫ مورفولوژی گیاه برنج ……………………………………………………………………………….. ۸

۱-۵٫ مراحل نمو و رشد برنج ……………………………………………………………………………. ۱۰

۱-۶٫ ترکیبات دانه برنج …………………………………………………………………………………… ۱۴

۱-۷٫ ساختمان دانه برنج ………………………………………………………………………………….. ۱۵

۱-۸٫ طبقه بندی های مختلف برنج ……………………………………………………………………… ۱۵

۱-۹٫ اهمیت موضوع ………………………………………………………………………………………. ۱۶

۱-۱۰٫ اهداف تحقیق ………………………………………………………………………………………. ۱۷

فصل دوم: ادبیات و پیشینه تحقیق

۲-۱٫صفات کیفی……………………………………………………………………………………………. ۱۹

۲-۱-۱٫آمیلوز…………………………………………………………………………………………………. ۱۹

۲-۲٫ نقش عوامل محیطی بر آمیلوز …………………………………………………………………….. ۱۹

۲-۱-۲٫ درجه حرارت ژلاتینه شدن …………………………………………………………………….. ۲۰

۲-۱-۳٫ غلظت ژل …………………………………………………………………………………………. ۲۰

۲-۱-۴٫ راندمان تبدیل …………………………………………………………………………………….. ۲۱

۲-۱-۵٫ طول و عرض دانه ……………………………………………………………………………….. ۲۲

۲-۱-۶٫ نسبت طویل شدن ……………………………………………………………………………….. ۲۲

 

فصل سوم: روش تحقیق

۳-۱٫ زمان و محل محل  اجرای طرح …………………………………………………………………. ۲۴

۳-۲٫ مشخصات خاک محل آزمایش …………………………………………………………………… ۲۴

۳-۳٫ مشخصات اقلیمی محل  اجرای طرح …………………………………………………………… ۲۴

۳-۴ مشخصات طرح و تیمارهای آزمایشی……………………………………………………………. ۲۵

۳-۵٫عملیات اجرایی………………………………………………………………………………………… ۲۷

۳-۶٫ پارامترهای کیفیت و نحوه ارزیابی ……………………………………………………………….. ۲۸

۳-۷٫ محاسبات آماری طرح ……………………………………………………………………………… ۳۰

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها

۴-۱٫ آمیلوز ………………………………………………………………………………………………….. ۳۲

۴-۲٫ غلظت ژل …………………………………………………………………………………………….. ۳۲

۴-۳٫ درجه حرارت ژلاتینه شدن ………………………………………………………………………… ۳۲

۴-۴٫ راندمان تبدیل ………………………………………………………………………………………… ۳۳

۴-۵٫ طول دانه ………………………………………………………………………………………………. ۳۳

۴-۶٫ عرض دانه …………………………………………………………………………………………….. ۳۳

۴-۷٫ طول دانه قبل از پخت ……………………………………………………………………………… ۳۴

۴-۸٫ طول دانه بعد از پخت ……………………………………………………………………………… ۳۴

۴-۹٫ نسبت طویل شدن …………………………………………………………………………………… ۳۴

۴-۱۰٫ همبستگی بین صفات کیفی ……………………………………………………………………… ۳۵

فصل پنجم: بحث، نتیجه گیری و پیشنهادات

۵-۱٫ نتیجه گیری …………………………………………………………………………………………… ۳۸

۵-۲٫ پیشنهادها ……………………………………………………………………………………………… ۳۹

منابع…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۴۰



ads

درباره نویسنده

خانم شاکری 695 نوشته در رهاپروژه دارد . مشاهده تمام نوشته های

مطالب مرتبط


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *