گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .
گزارش انتشار نسخه جدید
اطلاعات را وارد کنید .
no-img
رهاپروژه

دانلود پایان نامه بررسی اثر عوامل محیطی و مدیریتی بر عملکرد پرورش جوجه های گوشتی * رهاپروژه


رهاپروژه

ادامه مطلب

دانلود پایان نامه بررسی اثر عوامل محیطی و مدیریتی بر عملکرد پرورش جوجه های گوشتی
۱۳۹۶-۰۸-۲۹
84 بازدید
گزارش نسخه جدید

دانلود پایان نامه بررسی اثر عوامل محیطی و مدیریتی بر عملکرد پرورش جوجه های گوشتی


تعداد صفحات ۵۳ صفحه

قیمت ۲۰۰۰۰ تومان

برای دانلود بر روی لینک کلیک کنید

چکیده

این تحقیق به منظور بررسی اثر عوامل محیطی و مدیریتی بر عملکرد پرورش فارم‌های جوجه گوشتی شهرستان جویبار انجام شد. ابتدا مشخصات فارم‌های پرورش از معاونت امور دام شهرستان اخذ و سپس پرسشنامه‌ای برای این منظور طراحی گردید. با مراجعه حضوری در هر فارم، سولات موجود در پرسشنامه طرح برای مالک فارم شرح داده شده و پس از تکمیل اطلاعات گرفته شده ثبت گردید. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد از مجموع ۲۵ واحد مرغداری مورد بررسی میانگین ظرفیت فارم‌ها (قطعه) در هر دوره پرورش، ۱۴۱۸۰ و به جز یک فارم، بقیه دارای سیستم پرورش بسته بودند. ۶۸% فارم‌ها از دان پلت، ۲۰% از دان مش و در سایر مرغداری‌ها به طور متناوب از دان مش یا پلت استفاده نمودند. کل دان مصرفی به طور میانگین ۱۲/۷۱ تن و ضریب تبدیل غذایی به طور میانگین در فارم‌های مورد بررسی ۹۰/۱ اعلام شد. از میانگین ۱۴۱۸۰ قطعه مرغ پرورش یافته در هر واحد به طور متوسط معادل ۳۶/۶ درصد تلفات ایجاد شد و متوسط سن تلفات روز ۲۹ پرورش بود و عامل اصلی تلفات عامل بیماری ذکر شد. متوسط طول دوره پرورش ۱/۴۷ روز بود و طی این مدت مرغ‌ها به وزن ۱/۲۶۷۵ گرم می‌رسند. در ۱۷ واحد صرفاً نژاد راس، در یک واحد  مرغ نژاد کاب و در سایر موارد به طور دوره‌ای سایر نژادها پرورش داده می‌شوند ۴۰% از مرغداری‌ها از سیستم تهویه تونلی و در ۶۰% باقی مانده از تهویه عرضی استفاده کردند. از طرفی ۵۲% از مرغداری‌ها از سیستم گرمایشی هیتر و در سایر مرغداری‌ها (۴۸%) از سیستم گرمایشی هیتر و فن جت استفاده کردند. نوع سیستم سرمایشی در ۳۳% از موارد با استفاده از پد بوده و در ۶۸% موارد نیز از سیستم مه پاش استفاده شد. ۴۰% از مرغداری‌ها از سیستم آبخوری نیپل و در ۶۰% باقی مانده از سیستم زنگوله‌ای استفاده کردند. در ۹۶% مرغداری‌ها از سیستم دانخوری اتوماتیک استفاده شد. با توجه نتایج به دست آمده از این تحقیق صنعتی شدن و پیشرفت در زمینه پرورش  جوجه‌های گوشتی از جنبه‌های مختلف خصوصاً در زمینه ارتقاء عملکرد (ضریب تبدیل غذایی)، کاهش درصد تلفات و هم چنین ارتقاء سیستم‌های پرورش در سالن‌های مورد بررسی (دانخوری‌ها، آبخوری‌ها و سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی) در شهرستان از وضعیت تقریباً  خوبی برخوردار بود.

 

واژه‌های کلیدی: عوامل مدیریتی، عوامل محیطی، جوجه گوشتی، عملکرد، شهرستان جویبار

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                    صفحه

  • چکیده………………………………………………………………………………………………………………… ۱

فصل اول: کلیات تحقیق

۱-۱- مقدمه:………………………………………………………………………………………………………… ۳

۱-۲- بیان مسئله:…………………………………………………………………………………………………… ۴

۱-۳- اهداف تحقیق:………………………………………………………………………………………………. ۵

۱-۴- فرضیه ها:……………………………………………………………………………………………………. ۶

۱-۵- تعاریف و اصطلاحات:…………………………………………………………………………………… ۶

۱-۵-۱- بهداشت در فارم‌های جوجه گوشتی:………………………………………………………………. ۶

۱-۵-۲- تغذیه و خوراک دهی در جوجه‌های گوشتی:…………………………………………………….. ۸

فصل دوم: ادبیات و پیشینه تحقیق

۲-۱-مدیریت بستر و خروج گازهای تولیدی در سالن پرورش:………………………………………… ۱۲

۲-۲-مدیریت جوجه‌های گوشتی در زمان جوجه ریزی:………………………………………………….. ۱۴

۲-۳-برنامه‌های نوردهی در سالن پرورش:…………………………………………………………………… ۱۸

۲-۴-عوامل موثر بر مصرف خوراک در جوجه‌های گوشتی:……………………………………………… ۱۹

۲-۴-۱- عوامل مدیریتی موثر بر مصرف خوراک:………………………………………………………….. ۲۱

۲-۵-مروری بر پژوهش‌های انجام شده در مورد مدیریت فارم‌های گوشتی:…………………………. ۲۳

فصل سوم: روش تحقیق

۳-۱-روش انجام تحقیق:…………………………………………………………………………………………. ۲۷

۳-۲-پرسشنامه تحقیق:……………………………………………………………………………………………. ۲۷

۳-۳-طرح آماری مورد استفاده:…………………………………………………………………………………. ۲۷

۳-۴-نمونه پرسشنامه مورد استفاد در این تحقیق:…………………………………………………………… ۲۸

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده‌ها

۴-۱- وضعیت  سیستم پرورش، دان مصرفی و ضریب تبدیل غذایی:…………………………………. ۳۸

۴-۲-بررسی میزان تلفات:……………………………………………………………………………………….. ۳۸

۴-۳- بررسی طول دوره پرورش، سویه جوجه‌ها و و وزن کشتار:……………………………………… ۳۹

۴-۴-بررسی وضعیت تهویه و سیستم‌های حرارتی سالن پرورش:……………………………………… ۴۲

۴-۵- بررسی وضعیت  سیستم آبخوری و دانخوری در سالن پرورش:……………………………….. ۴۲

فصل پنجم: بحث، نتیجه‌گیری و پیشنهادها

۵-۱- وضعیت  سیستم پرورش، دان مصرفی و ضریب تبدیل غذایی:…………………………………. ۴۷

۵-۲-بررسی میزان تلفات:……………………………………………………………………………………….. ۴۸

۵-۳- بررسی طول دوره پرورش، سویه جوجه‌ها و و وزن کشتار:……………………………………… ۴۹

۵-۴-بررسی وضعیت تهویه و سیستم‌های حرارتی سالن پرورش:……………………………………… ۵۰

۵-۵- بررسی وضعیت  سیستم آبخوری و دانخوری در سالن پرورش:……………………………….. ۵۰

۵-۶ نتیجه گیری کلی:…………………………………………………………………………………………….. ۵۱

۵-۷ پیشنهادات:……………………………………………………………………………………………………. ۵۲

منابع و مآخذ……………………………………………………………………………………………………….. ۵۳

 



درباره نویسنده

خانم شاکری 695 نوشته در رهاپروژه دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *