گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .
گزارش انتشار نسخه جدید
اطلاعات را وارد کنید .
no-img
رهاپروژه

دانلود پایان نامه بررسی اثرات سطوح مخلوط پودر گیاهان دارویی نعناع و پونه بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی * رهاپروژه


رهاپروژه

ادامه مطلب

دانلود پایان نامه بررسی اثرات سطوح مخلوط پودر گیاهان دارویی نعناع و پونه بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
۱۳۹۶-۰۷-۱۶
255 بازدید
گزارش نسخه جدید

دانلود پایان نامه بررسی اثرات سطوح مخلوط پودر گیاهان دارویی نعناع و پونه بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی


تعداد صفحات ۴۴ صفحه

قیمت ۲۰۰۰۰ تومان

برای دانلود بر روی لینک کلیک کنید

چکیده

این آزمایش به منظور بررسی اثرات افزودن سطوح مختلف مخلوط پودر نعناع و پونه در خوراک بر عملکرد، فراسنجه خونی و صفات لاشه جوجه های گوشتی انجام شد. ۱۲۰ قطعه جوجه گوشتی یک روزه در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار و سه تکرار و ۱۰ پرنده در هر تکرار مورد آزمایش قرار گرفتند. تیمارهای آزمایشی شامل تیمار شاهد (بدون افزودنی)، ۱، ۵/۱ و ۲ درصد از مخلوط نعناع و پونه بود. در روز ۴۲ یک پرنده انتخاب خونگیری و کشتار شد و صفات لاشه مورد بررسی قرار گرفتند. نتیجه آزمایش نشان داد استفاده از مخلوط پونه و نعناع در بالاترین سطح خود (۲درصد) به طور معنی داری درصد وزن بال را افزایش می دهد (۰۵/۰p<). تیمارها تاثیری بر سایر خصوصیات لاشه نداشتند. تیمارهای آزمایشی تاثیری بر عملکرد جوجه های گوشتی نداشتند. استفاده از مخلوط نعناع و پونه موجب کاهش کلسترول و گلوکز خون جوجه های گوشتی شد (۰۵/۰p<).

    کلمات کلیدی: نعناع، پونه، عملکرد، فراسنجه خونی، جوجه گوشتی

فهرست

  • مقدمه ۹
  • پونه و نعناع ۱۱
  • اهداف تحقیق ۱۳
  • فرضیات تحقیق ۱۴

۲-۱- مقاومت آنتی بیوتیکی                                                                    ۱۶

۲-۲- ممنوعیت آنتی بیوتیک های محرک رشد                                               ۱۷

۲-۳- معرفی جایگزین برای آنتی­بیوتیک محرک رشد                                 ۱۸

۲-۴- تاریخچه گیاهان دارویی                                                                 ۱۹

۲-۵- ۱- پونه                                                                                    ۲۰

۲-۵-۲- نعناع                                                                                    ۲۲

۳-۱- محل و زمان انجام پژوه                                                                 ۲۷

۳-۲- تهیه­ی جوجه                                                                              ۲۷

۳-۳- آماده سازی سالن پرورش                                                               ۲۷

۳-۴- برنامه واکسیناسیون                                                                       ۲۸

۳-۵- ترکیب جیره                                                                              ۲۹

۳-۶- گروه های آزمایشی                                                                      ۲۹

۳-۷- طرح آماری آزمایش                                                                     ۲۹

۳-۸- متغیر­های اندازه­گیری شده در دوره ی پرورش                                        ۳۰

۳-۸-۱- افزایش وزن بدن                                                                      ۳۰

۳-۸-۲- تلفات                                                                                  ۳۰

۳-۸-۳- وزن کشی                                                                              ۳۰

۳-۸-۴- کشتار و نمونه گیری                                                                  ۳۱

۳-۹- خون­گیری                                                                                 ۳۱

۳-۱۰- اندازه گیری کلسترول سرم                                                             ۳۱

۳-۱۱- اندازه گیری تری گلیسرید سرم خون                                                 ۳۱

۳-۱۲- اندازه­گیری HDL  سرم خون                                                         ۳۲

۳-۱۳- اندازه گیری LDL                                                                     ۳۲

۳-۱۴- اندازه گیری گلوکز در آزمایشگاه                                                      ۳۲

۳-۱۵-۱- اساس آزمایش                                                                       ۳۳

۴-۱- اثر تیمار های آزمایشی بر صفات لاشه ی جوجه های گوشتی                      ۳۵

۴-۳- اثر تیمارهای آزمایشی بر عملکرد                                                       ۳۷

۴-۴- اثر تیمارهای آزمایشی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی                   ۳۸

۵-۱- اثر مخلوط نعناع و پونه برصفات لاشه و وزن نسبی اندام های داخلی جوجه های گوشتی۴۱

۵-۲- اثر نعناع و پونه بر عملکرد جوجه های گوشتی                                          ۴۲

۵-۳- اثر مخلوط نعناع و پونه بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی                   ۴۳

۵-۴- نتیجه گیری                                                                                   ۴۴

۵-۵-پیشنهادات                                                                                     ۴۴

 



ads

درباره نویسنده

خانم شاکری 695 نوشته در رهاپروژه دارد . مشاهده تمام نوشته های

مطالب مرتبط


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *