گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .
گزارش انتشار نسخه جدید
اطلاعات را وارد کنید .
no-img
رهاپروژه

دانلود پایان نامه بررسی اثرات سطوح مخلوط پودر گیاهان دارویی نعناع و پونه بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی


رهاپروژه

ادامه مطلب

آپدیت
دانلود پایان نامه بررسی اثرات سطوح مخلوط پودر گیاهان دارویی نعناع و پونه بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
2017-10-08
497 بازدید
گزارش نسخه جدید

دانلود پایان نامه بررسی اثرات سطوح مخلوط پودر گیاهان دارویی نعناع و پونه بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی


تعداد صفحات ۴۴ صفحه

قیمت ۲۰۰۰۰ تومان

برای دانلود بر روی لینک کلیک کنید

[zarinpalpaiddownloads id=”441″]

چکیده

این آزمایش به منظور بررسی اثرات افزودن سطوح مختلف مخلوط پودر نعناع و پونه در خوراک بر عملکرد، فراسنجه خونی و صفات لاشه جوجه های گوشتی انجام شد. ۱۲۰ قطعه جوجه گوشتی یک روزه در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار و سه تکرار و ۱۰ پرنده در هر تکرار مورد آزمایش قرار گرفتند. تیمارهای آزمایشی شامل تیمار شاهد (بدون افزودنی)، ۱، ۵/۱ و ۲ درصد از مخلوط نعناع و پونه بود. در روز ۴۲ یک پرنده انتخاب خونگیری و کشتار شد و صفات لاشه مورد بررسی قرار گرفتند. نتیجه آزمایش نشان داد استفاده از مخلوط پونه و نعناع در بالاترین سطح خود (۲درصد) به طور معنی داری درصد وزن بال را افزایش می دهد (۰۵/۰p<). تیمارها تاثیری بر سایر خصوصیات لاشه نداشتند. تیمارهای آزمایشی تاثیری بر عملکرد جوجه های گوشتی نداشتند. استفاده از مخلوط نعناع و پونه موجب کاهش کلسترول و گلوکز خون جوجه های گوشتی شد (۰۵/۰p<).

    کلمات کلیدی: نعناع، پونه، عملکرد، فراسنجه خونی، جوجه گوشتی

فهرست

  • مقدمه ۹
  • پونه و نعناع ۱۱
  • اهداف تحقیق ۱۳
  • فرضیات تحقیق ۱۴

۲-۱- مقاومت آنتی بیوتیکی                                                                    ۱۶

۲-۲- ممنوعیت آنتی بیوتیک های محرک رشد                                               ۱۷

۲-۳- معرفی جایگزین برای آنتی­بیوتیک محرک رشد                                 ۱۸

۲-۴- تاریخچه گیاهان دارویی                                                                 ۱۹

۲-۵- ۱- پونه                                                                                    ۲۰

۲-۵-۲- نعناع                                                                                    ۲۲

۳-۱- محل و زمان انجام پژوه                                                                 ۲۷

۳-۲- تهیه­ی جوجه                                                                              ۲۷

۳-۳- آماده سازی سالن پرورش                                                               ۲۷

۳-۴- برنامه واکسیناسیون                                                                       ۲۸

۳-۵- ترکیب جیره                                                                              ۲۹

۳-۶- گروه های آزمایشی                                                                      ۲۹

۳-۷- طرح آماری آزمایش                                                                     ۲۹

۳-۸- متغیر­های اندازه­گیری شده در دوره ی پرورش                                        ۳۰

۳-۸-۱- افزایش وزن بدن                                                                      ۳۰

۳-۸-۲- تلفات                                                                                  ۳۰

۳-۸-۳- وزن کشی                                                                              ۳۰

۳-۸-۴- کشتار و نمونه گیری                                                                  ۳۱

۳-۹- خون­گیری                                                                                 ۳۱

۳-۱۰- اندازه گیری کلسترول سرم                                                             ۳۱

۳-۱۱- اندازه گیری تری گلیسرید سرم خون                                                 ۳۱

۳-۱۲- اندازه­گیری HDL  سرم خون                                                         ۳۲

۳-۱۳- اندازه گیری LDL                                                                     ۳۲

۳-۱۴- اندازه گیری گلوکز در آزمایشگاه                                                      ۳۲

۳-۱۵-۱- اساس آزمایش                                                                       ۳۳

۴-۱- اثر تیمار های آزمایشی بر صفات لاشه ی جوجه های گوشتی                      ۳۵

۴-۳- اثر تیمارهای آزمایشی بر عملکرد                                                       ۳۷

۴-۴- اثر تیمارهای آزمایشی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی                   ۳۸

۵-۱- اثر مخلوط نعناع و پونه برصفات لاشه و وزن نسبی اندام های داخلی جوجه های گوشتی۴۱

۵-۲- اثر نعناع و پونه بر عملکرد جوجه های گوشتی                                          ۴۲

۵-۳- اثر مخلوط نعناع و پونه بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی                   ۴۳

۵-۴- نتیجه گیری                                                                                   ۴۴

۵-۵-پیشنهادات                                                                                     ۴۴

 



ads

درباره نویسنده

خانم شاکری 920 نوشته در رهاپروژه دارد . مشاهده تمام نوشته های

مطالب مرتبط


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *