گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .
گزارش انتشار نسخه جدید
اطلاعات را وارد کنید .
no-img
رهاپروژه

دانلود پایان نامه اثر استفاده از اسانس گیاه دارویی میخک در جیره غذایی بر عملکرد رشد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی ROSS 308 * رهاپروژه


رهاپروژه

ادامه مطلب

دانلود پایان نامه اثر استفاده از اسانس گیاه دارویی میخک در جیره غذایی بر عملکرد رشد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی ROSS 308
۱۳۹۶-۰۶-۱۶
508 بازدید
گزارش نسخه جدید

دانلود پایان نامه اثر استفاده از اسانس گیاه دارویی میخک در جیره غذایی بر عملکرد رشد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی ROSS 308


تعداد صفحات ۵۶ صفحه

قیمت ۲۰۰۰۰ تومان

برای دانلود بر روی لینک کلیک کنید

چکیده

این آزمایش به منظور بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف اسانس میخک در خوراک در مقایسه با آنتی بیوتیک آویلامایسین بر عملکرد و پارامترهای بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی انجام گرفت. ۱۶۰ قطعه جوجه گوشتی یک روزه در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار و چهار تکرار و ۱۰ پرنده در هر تکرار مورد آزمایش قرار گرفتند. تیمارهای آزمایشی شامل تیمار شاهد حاوی ۱۰ درصد آویلامایسین، ۱۵۰، ۳۰۰ و ۴۵۰ میلی گرم بر کیلوگرم اسانس میخک بودند. استفاده از میخک اثر معنی داری بر ضریب تبدیل و خوراک مصرفی نداشت. استفاده از اسانس میخک در تیمار سوم به طور معنی داری وزن پانکراس را نسبت به تیمار ۲ افزایش داد (۰۵/۰p<). تیمارهای آزمایشی اثر معنی داری بر مققدار گلوکز و HDL ندارد. تیمار چهارم به طور معنی داری کلسترول پایین تری از تیمار ۲ و۳ داشت (۰۵/۰P<). هم چنین تیمار شاهد وتیمار  سوم مقدار تری گلیسیرید پایین تری از تیمار چهارم داشتند. تیمار ۲و۳ به طور معنی داری LDL بالاتری از تیمار شاهد داشتند. استفاده از میخک در این آزمایش اثر چندانی بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی نداشت، با توجه به نتایج این آزمایش و سطوح به کار رفته عصاره میخک در جیره تیمارهای آزمایشی، امکان استفاده از عصاره میخک به جای آنتی بیوتیک وجود دارد. هر چند به تحقیقات گسترده تری در این زمینه نیاز داریم.

    کلمات کلیدی: آنتی بیوتیک،میخک، فراسنجه خونی، عملکرد، جوجه گوشتی

فهرست مطالب

عناوینصفحه
فصل اول: کلیات تحقیق۱
۱-۱-مقدمه۲
۱-۱-۲-مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها در طیور۴
۱-۱-۳-عوارض ناشی از باقی ماندن آنتی بیوتیک ها در بدن۵
۱-۱-۴- داروها با منشاء گیاهی۵
۱-۱-۵-نقش گیاهان دارویی به عنوان محرک های رشد۶
۱-۱-۶- نقش گیاهان دارویی در ارتقاء سیستم ایمنی۷
۱-۲-بیان مسئله۸
۱-۳- اهداف تحقیق۹
۱-۴- فرضیه ها:

۱-۵- تعاریف و اصطلاحات

۱۰

۱۰

فصل دوم: پیشینه تحقیق۱۳
۲-۱-گیاه شناسی میخک (Clove)۱۴
۲-۱-۱-ترکیبات شیمیایی میخک۱۵
۲-۱-۲-خواص درمانی میخک۱۵
۲-۲-تعریف گیاهان دارویی۱۶
۲-۳- تاریخچه گیاهان دارویی۱۶
۲-۴- گیاهان دارویی در ایران۱۷
۲-۵- گیاهان دارویی به عنوان جایگزین آنتی بیوتیک ها۱۸
۲-۶- سابقه تحقیقات گیاهان دارویی در ایران۱۸
۲-۷- اثرات گیاهان دارویی بر عملکرد جوجه های گوشتی۱۹
۲-۷-۱-اثر بر روی شاخص های رشد۱۹
۲-۷-۲-اثر بر روی عملکرد روده و قابلیت هضم مواد مغذی۱۹
۲-۷-۳-اثر بر روی جمعیت میکروبی دستگاه گوارش۲۰
۲-۷-۴-اثر بر روی کیفیت و سلامت گوشت لاشه۲۰
۲-۸- تقسیم بندی مواد موثره گیاهان دارویی۲۱
۲-۸-۱- آلکالوئیدها۲۱
۲-۸-۲- گلیکوزیدها۲۲
۲-۸-۳- اسانس های فرار۲۲
۲-۸-۴- مواد تلخ۲۵
۲-۸-۵- فلاونوئیدها۲۵
۲-۸-۶- ساپونین ها۲۶
۲-۸-۷- موسیلاژ ها۲۷
۲-۸-۸- اسید سیلیسیک۲۷
۲-۸-۹- تانن ها۲۸
۲-۸-۱۰- ویتامین ها۲۸
۲-۹-تأثیر عصاره میخک بر عملکرد جوجه های گوشتی۲۹
فصل سوم: مواد و روش ها۳۱
۳-۱- زمان و مکان انجام آزمایش۳۲
۳-۲- طراحی و آماده سازی سالن۳۲
۳-۳- پرندگان مورد آزمایش۳۳
۳-۴- تهیه و تنظیم جیره های آزمایشی۳۳
۳-۱-۴- جیره های غذایی۳۴
۳-۵-برنامه واکسیناسیون۳۷
۳-۶-برنامه‌ی نوردهی۳۷
۳-۷-برنامه خوراک دهی۳۸
۳-۸-صفات مورد اندازه گیری در آزمایش۳۸
۳-۹- خونگیری برای تعیین میزان تغییرات فراسنجه های خونی۳۸
۳-۹-۱- اندازه گیری تری گلیسرید۳۸
۳-۹-۲- اندازه گیری کلسترول۳۹
۳-۹-۳- اندازه گیری گلوکز۴۰
۳-۱۰- طرح آماری مورد استفاده۴۱
فصل چهارم: نتایج۴۲
۴-۱-میانگین مصرف خوراک۴۳
۴-۲- ضریب تبدیل خوراک۴۳
۴-۳- افزایش وزن پایان  در هر مرحله۴۴
۴-۴- وزن اجزای لاشه و اندام های داخلی۴۵
۴-۵- فراسنجه های خونی۴۷
فصل پنجم: بحث، نتیجه گیری و پیشنهادات۴۸
منابع۵۶
 


ads

درباره نویسنده

خانم شاکری 695 نوشته در رهاپروژه دارد . مشاهده تمام نوشته های

مطالب مرتبط


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *