گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .
گزارش انتشار نسخه جدید
اطلاعات را وارد کنید .
no-img
رهاپروژه

دانلود پایان نامه اثرسطوح مختلف کنجاله کنجدبا آنزیم فیتاز بر روی عملکرد و رشدجوجه های گوشتی * رهاپروژه


رهاپروژه

ادامه مطلب

آپدیت
دانلود پایان نامه اثرسطوح مختلف کنجاله کنجدبا آنزیم فیتاز بر روی عملکرد و رشدجوجه های گوشتی
۱۳۹۶-۰۷-۳۰
232 بازدید
گزارش نسخه جدید

دانلود پایان نامه اثرسطوح مختلف کنجاله کنجدبا آنزیم فیتاز بر روی عملکرد و رشدجوجه های گوشتی


تعداد صفحات ۳۱ صفحه

قیمت ۱۶۰۰۰ تومان

برای دانلود بر روی لینک کلیک کنید

چکیده  :

کنجاله کنجد حاوی مواد مغذی  مفید  می باشد که می تواند  برای تغذیه  مرغان گوشتی  استفاده شود. به منظور بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کنجد باآنزیم فتیاز بر عملکرد و رشد جوجه های گوشتی ، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی  روی ۱۹۰ قطعه جوجه گوشتی از سویه راس با چهار تکرار و سه تیمار به مدت ۴۲ روز انجام شد . تیمارهای به کار رفته در این تحقیق شامل صفر ،۵ ، ۱۰ و ۱۵ درصد کنجاله کنجد با خوراک پلت شده با فرمول مخصوص همراه با  آنزیم فیتاز بوده با بررسی نتایج این آزمایش  مشخص شد  اثر تیمارها ی آزمایشی بر مصرف خوراک و افزایش وزن در کل دورۀ پرورش  معنا دار است (۵P<%)  بیشترین افزایش وزن ۵۹۸/۱ کیلوگرم مربوط به تیمار چهارم بود . اثر تیمارها بر سایر صفات معنا دار نشد(۵ (p>%

 بهترین راندمان غذائی مربوط به تیمار ۴ و کمترین راندمان غذائی مربوط به تیمار ۳ بود. بیشترین بازدهی مربوط به تیمار ۱ بدون افزایش کنجاله کنجد  بود.

کلمات کلیدی : کنجاله کنجد ، جوجه های گوشتی  ، عملکرد رشد و آنزیم فتیاز

فهرست مطالب                                                                                                                    صفحه                                                                                                                         

چکیده                                                                                                                         ۱

فصل اول  کلیات تحقیق                                                                                                                                  ۲            

مقدمه                                                                                                                         ۳

۱-۱  نقش تغذیه طیور                                                                                                    ۳

۱- ۲ ارزیابی و انتخاب مواد مغذی                                                                                    ۴                       

۱-۳ تاریخچه و اهمیت  کنجاله کنجد                                                                                ۵          

۱-۴ احتیاجات طیور به کنجاله کنجد                                                                                ۵                                                                                                                                        

۱-۵  ویژگی های عمومی کنجد                                                                                                        ۵

۱-۶  معرفی کنجد                                                                                                                           ۶               

۱-۷  بیان مسئله                                                                                                           ۶

۱-۸ اهداف تحقیق                                                                                                                                           ۶

۱-۸الف – اهداف علمی                                                                                                                                    ۶

۱-۸ ب- اهداف کاربردی                                                                                                                                 ۷

۱-۹ضرورت انجام تحقیق                                                                                                                                ۷

۱-۱۰ فرضیه ها                                                                                                                                                  ۷

فصل دوم : ادبیات و پیشینه تحقیق                                                                                                            ۸

۲-۱ مصرف خوراک                                                                                                                                          ۹

۲-۲ کنجاله کنجد چیست                                                                                                                             ۹

۲-۳ آنزیم فیتاز چیست و چه عملی انجام میدهد                                                                                    ۹

۲-۴ فیزیولوژی جذب و دفع کنجاله کنجد                                                                                                ۹

۲-۵ محدودیت های استفاده از کنجاله کنجد به تنهایی                                                                        ۱۰

۲-۶ فواید استفاده توام کنجاله کنجد با آنزیم فیتاز                                                                                ۱۰

فصل سوم : روش تحقیق(مواد و روش ها)                                                                                                   ۱۱

۳-۱ محل انجام آزمایش و مشخصات آن                                                                                                   ۱۲

۳-۱-۱ : سالن آزمایش                                                                                                                                   ۱۲

۳-۱-۲ :آماده سازی سالن                                                                                                                            ۱۲

۳-۱-۳ : پهن کردن بستر                                                                                                                              ۱۲

۳-۱-۴ جدا سازی پن                                                                                                                                   ۱۲       

۳-۱-۵ : انتقال جوجه به سالن آزمایش                                                                                                    ۱۲

۳-۱-۶ : آشیانه                                                                                                                                            ۱۲

۳-۱-۷ : آب خوری                                                                                                                                         ۱۲

۳-۱-۸ : دان خوری                                                                                                                                      ۱۳

۳-۲ : برنامه واکسیناسیون                                                                                                          ۱۴

۳-۳ مشخصات طرح آزمایش                                                                                                       ۱۵             

۳-۴ تهیه وتنظیم جیره های آزمایشی                                                                                              ۱۵   

۳-۵ صفات مورد اندازه گیری                                                                                                             ۱۶

۳-۵-۱ اندازه گیری خوراک مصرفی                                                                                                                ۱۶

۳-۵-۲ ضریب تبدیل غذایی                                                                                                                             ۱۶

۳-۵-۳ اندازه گیری متوسط وزن جوجه ها                                                                                                    ۱۶

۳-۵-۴ اندازه گیری درصد وزن جگر وکیسه صفرا نسبت به وزن زنده                                                     ۱۶

۳-۵-۵ اندازه گیری بازده لاشه قطعات لاشه                                                                                                ۱۶

۳-۵-۶ : اندازه گیری درصد وزن سینه                                                                                                          ۱۶

۳-۵-۷ : اندازه گیری درصد ران                                                                                                                      ۱۶

۳-۵-۸ : اندازه گیری درصد وزن سنگدان                                                                                                     ۱۷

۳-۵-۹ : درصد وزن روده                                                                                                                                  ۱۷

۳-۵-۱۰ :اندازه گیری درصد تلفات                                                                                                                  ۱۷

۳-۵-۱۱ :آنالیز دانه کنجد                                                                                                                                  ۱۸

۳-۵-۱۲ :آنالیز مواد خوراکی                                                                                                                             ۱۹

فصل چهارم:تجزیه و تحلیل داده ها                                                                                                                 ۲۰

روش تجزیه تحلیل آماری                                                                                                                                  ۲۱

مواد و روش ها                                                                                                                                                   ۲۲

نتایج                                                                                                                                                                      ۲۲

جدول ۴-۱: اثر سطوح مختلف  کنجاله  کند بر صفات  تولیدی و هزینه                                                     ۲۳

 جدول ۴-۲ اثر سطوح مختلف  کنجاله کنجد بر صفات لاشه                                                                      ۲۴          

 ۴-۳ترکیب واجزای جیره غذایی به شرح جدول ذیل می باشد:                                                                  ۲۵

فصل پنجم :بحث و نتیجه گیری و پیشنهادها                                                                                                 ۲۶

۵-۱نتیجه و بحث                                                                                                                                                 ۲۷

۵-۲ پیشنهادها                                                                                                                                                   ۲۸

منابع                                                                                                                                                                      ۲۹

پیوست ها                                                                                                                                                              ۳۱

 

 



ads

درباره نویسنده

خانم شاکری 695 نوشته در رهاپروژه دارد . مشاهده تمام نوشته های

مطالب مرتبط


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *