گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .
گزارش انتشار نسخه جدید
اطلاعات را وارد کنید .
no-img
رهاپروژه

دانلود پایان نامه اثرات مس و سلنیوم در خوراک بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی * رهاپروژه


رهاپروژه

ادامه مطلب

دانلود پایان نامه اثرات مس و سلنیوم در خوراک بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
۱۳۹۶-۰۶-۱۲
271 بازدید
گزارش نسخه جدید

دانلود پایان نامه اثرات مس و سلنیوم در خوراک بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی


تعداد صفحات ۴۷ صفحه

قیمت ۲۰۰۰۰ تومان

برای دانلود بر روی لینک کلیک کنید

چکیده

این آزمایش به منظور بررسی مقایسه اثرات استفاده از منابع معدنی سلنیوم و مس در خوراک بر فراسنجه های خونی و عملکرد جوجه های گوشتی انجام شد. تعداد ۱۲۰ قطعه جوجه گوشتی یک روزه نر در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با ۴ تیمار و ۳ تکرار و هر تکرار شامل ۱۰ پرنده توزیع شدند. تیمار های آزمایشی شامل تیمار شاهد (بدون افزودنی)، ۰۲/۰ درصد سلنیت سدیم ، ۰۱/۰ درصد سولفات مس و ۰۲/۰ درصد سلنیت سدیم + ۰۱/۰ درصد سولفات مس بود. در دوره آغازین تیمار های آزمایشی اثر معنی داری بر صفات عملکرد جوجه های گوشتی نداشتند (۰۵/۰p<). در دوره رشد تیمار دوم بالاترین مقدار خوراک مصرفی را نسبت به سایر تیمارها داشت (۰۵/۰p<). هم چنین استفاده سولفات مس موجب افزایش وزن و بهبود ضریب تبدیل جوجه های گوشتی شد (۰۵/۰p<). استفاده از مخلوط سولفات مس و سلنیت سدیم موجب کاهش درصد وزن پشت و گردن شد (۰۵/۰p<). تیمارهای آزمایشی اثر معنی داری بر غلظت کلسترول، تری گلیسرید و HDL نداشت. استفاده از مکمل معدنی مس به تنهایی و یا در ترکیب بامکمل معدنی سلنیوم موجب کاهش غلظت گلوکز خون جوجه های گوشتی شد (۰۵/۰P<).استفاده از مکمل های آلی و معدنی مس و سلنیوم را به تمامی  کارخانجات خوراک دام و طیور و مرغداران صنعتی توصیه می شود.

 

واژه‌های کلیدی: مس، سلنیوم، عملکرد ، فراسنجه خونی، جوجه گوشتی

 

فهرست

فصل اول

کلیات تحقیق……………………………………………………………………………………………………………………………………۶

چکیده…………………………………………………………………………………………………………………………………………….۷

بیان مسئله…………………………………………………………………………………………………………………………… ٨

اهداف تحقیق…………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۱

سوالات تحقیق …………………………………………………………………………………………………………………. ۱۱

فرضیات تحقیق………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۲

فصل دوم

ادبیات و پیشینه تحقیق………………………………………………………………………………………………………….۱۳

سلنیوم………………………………………………………………………………………………………………………………..۱۴

سیسستم آنتی اکسیدانی موجود زنده……………………………………………………………………………………….۱۵

عوامل موثر بر بازده سیستم آنتی اکسیدانی‎………………………………………………………………………………..۱۶

منابع مس……………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۶

کارکردهای مس……………………………………………………………………………..…………………………………. ۱۶

رابطه بین مس و مولیبدن و گوگرد………………………………………………….…………………………………… ۱۷

پیشینه تحقیقات گذشته ………………………………………………………………..………..…………………………. ۱۷

بررسی اثر سلنیوم در خوراک بر عملکرد جوجه های گوشتی………………………………………………….. ۱۷

بررسی اثر سلنیوم در خوراک بر کیفیت گوشت و وضعیت آنتی اکسیدانی طیور…………………………. ۲۱

بررسی اثراستفاده از مس در تغذیه طیور…………………………………………………………………………………۲۳

فصل سوم

مواد و روش ها…………………………………………………………………………………………………………..۲۵

 

مکان و زمان اجرای آزمایش………………………………………………………………………………………………..۲۶

مشخصات آزمایشی……………………………………………………………………………………………………………..۲۶

معرفی تیمارها……………………………………………………………………………………………………………………..۲۶

طرح آزمایش……………………………………………………………………………………………………………………۲۶

مشخصات سالن محل آزمایش………………………………………………………………………………………………۲۶

نحوه آماده سازی سالن ………………………………………………………………………………………………………..۲۷

۳-۶ -مدیریت پرورش………………………………………………………………………………………………………..۲۸

۳-۶-۱- نحوه توزیع جوجه ها در واحد های آزمایشی…………………………………….. ……………………۲۸

۳-۷-جیره های آزمایشی……………………………………………………………………………………………………….۲۹

۳-۸- صفات مورد اندازه گیری……………………………………………………………………………………………..۳۰

اندازه گیری افزایش وزن…………………………………………………………………………………………………………۳۱

اندازه گیری ظریب تبدیل………………………………………………………………………………………………………….۳۲

اندازه گیری متوسط وزن جوجه ها…………………………………………………………………………………………….۳۲

خونگیری………………………………………………………………………………………………………………………………۳۳

کشتار و تجزیه لاشه…………………………………………………………………………………………………………………۳۳

۳-۹-تجزیه آماری طرح …………………………………………………………………………………………………….. .۳۴

 

 

فصل چهارم

نتایج…………………………………………………………………………………………………………………………………..۳۵

اثر استفاده از سلنیوم و مس در خوراک بر عملکرد جوجه های گوشتی………………………………………۳۶

اثر استفاده از سلنیوم و مس در خوراک بر صفات لاشه جوجه های گوشتی………………………………….. ۳۷

اثر استفاده از سلنیوم و مس در خوراک بر وزن اندام های داخلی جوجه های گوشتی…………………….۳۵

اثر استفاده از سلنیوم و مس در خوراک بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی……………… …….۳۵

فصل پنجم

بحث………………………………………………………………………………………………………………………………………۳۷

۵-۱- اثر تیمارهای آزمایشی بر عملکرد جوجه های گوشتی………………………………………………………..۳۸

اثر تیمارهای آزمایشی بر صفات لاشه و اندام های داخلی جوجه های گوشتی………………………………….۳۸

۵-۳- اثر تیمارهای آزمایشی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی……………………………………….۳۸

فصل پنجم

بحث……………………………………………………………………………………………………………………………………..۴۰

۵-۱ اثر تیمارهای آزمایشی بر عملکرد جوجه های گوشتی…………………………………………………………..۴۱

اثر تیمارهای آزمایشی بر صفات لاشه و اندام های داخلی جوجه های گوشتی………………………………….۴۲

۵-۳- اثر تیمارهای آزمایشی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی……………………………………….۴۲

۵-۴- نتیجه گیری کلی…………………………………………………………………………………………………………….۴۳

۵-۵- پیشنهادات………………………………………………………………………………………………………… …………۴۳

پیوست………………………………………………………………………………………………………………………………….۴۴

Abstract…………………………………………………………………………………………………………………………….45

منابع……………………………………………………………………………………………………………………………………..۴۷



درباره نویسنده

خانم شاکری 695 نوشته در رهاپروژه دارد . مشاهده تمام نوشته های

مطالب مرتبط


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *