گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .
گزارش انتشار نسخه جدید
اطلاعات را وارد کنید .
no-img
رهاپروژه

دانلود پایان نامه اثرات سطوح مختلف پودر شیوید در خوراک بر عملکرد جوجه های گوشتی * رهاپروژه


رهاپروژه

ادامه مطلب

دانلود پایان نامه اثرات سطوح مختلف پودر شیوید در خوراک بر عملکرد جوجه های گوشتی
۱۳۹۶-۰۷-۰۵
466 بازدید
گزارش نسخه جدید

دانلود پایان نامه اثرات سطوح مختلف پودر شیوید در خوراک بر عملکرد جوجه های گوشتی


تعداد صفحات

قیمت ۲۰۰۰۰ تومان

برای دانلود بر روی لینک کلیک کنید

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                 صفحه                      

چکیده …………………………………………………………………………………………………………………………. ۱

فصل اول- کلیات تحقیق

مقدمه…………………………………………………………………………………………………..

۱-۱ بیان مسئله………………………………………………………………………………………………………………..

۱-۲ اهداف تحقیق……………………………………………………………………………………………………………

۱-۳ سوألات تحقیق………………………………………………………………………………………………………….

۱-۴ فرضیات تحقیق…………………………………………………………………………………………………………

 

فصل دوم- ادبیات و پیشینه تحقیق

گیاهان دارویی در ایران……………………………………………………………………………………………………..

گیاهان دارویی چه گیاهانی هستند؟………………………………………………………………………………………

گیاه شناسی شوید…………………………………………………………………………………………………………….

خواص آنتی اکسیدانی شوید……………………………………………………………………………………………….

خواص ضد قارچی شوید…………………………………………………………………………………………………..

خواص ضد درد………………………………………………………………………………………………………………

اثرات ضد باروری……………………………………………………………………………………………………………

اثر کاهندگی لیپید ها………………………………………………………………………………………………………….

اثرات سمی شوید…………………………………………………………………………………………………………….

خواص آنتی بیوتیکی شوید…………………………………………………………………………………………………

اثر شوید در تغذیه نشخوارکنندگان……………………………………………………………………………………….

اثر شوید در تغذیه جوجه گوشتی…………………………………………………………………………………………

 

فصل سوم-  روش تحقیق

۳-۱- مکان و زمان انجام آزمایش………………………………………………………………………………………..

۳-۲- آماده سازی سالن…………………………………………………………………………………………………….

۳-۳- پرندگان و گروه های آزمایشی…………………………………………………………………………………….

۳-۴-۱- آب خوری و دان خوری………………………………………………………………………………………..

۳-۵- برنامه واکسیناسیون…………………………………………………………………………………………………..

۳-۶- تهیه و تنظیم جیره های آزمایشی………………………………………………………………………………….

۳-۷- نحوه اندازه گیری متغیرها و انجام تصحیحات لازم……………………………………………………………

۳-۷- متغیرها………………………………………………………………………………………………………………….

۳-۸- مدل آماری طرح………………………………………………………………………………………………………

 

فصل چهارم- تجزیه و تحلیل داده‌ها

۴-۱- اثرات سطوح مختلف پودر شوید بر مصرف خوراک و افزایش وزن جوجه های گوشتی…………….

۴-۲- اثرات سطوح مختلف پودر شوید بر ضریب تبدیل جوجه های گوشتی…………………………………..

۴-۳- اثرات سطوح مختلف پودر شوید بر صفات لاشه جوجه های گوشتی ……………………………………

۴-۴- اثرات سطوح مختلف پودر شوید در خوراک بر درصد وزنی اندام های داخلی جوجه های گوشتی

۴-۵- اثرات سطوح مختلف پودر شوید بر پارامتر های خونی جوجه های گوشتی در ۲۱ روزگی………….

۴-۶- اثرات سطوح مختلف پودر شوید بر پارامتر های خونی جوجه های گوشتی در ۴۲ روزگی………….

 

فصل پنجم- بحث، نتیجه‌گیری و پیشنهادها

۵-۱- اثرات سطوح مختلف پودر شوید بر صفات عملکرد جوجه های گوشتی………………………………..

۵-۲- اثرات سطوح مختلف پودر شوید بر صفات لاشه و وزن اندام های داخلی جوجه های گوشتی…….

۵-۳- اثرات سطوح مختلف پودر شوید درخوراک بر پارامتر های خونی جوجه های گوشتی……………….

۵-۴- نتیجه گیری…………………………………………………………………………………………………………….

۵-۵- پیشنهادات……………………………………………………………………………………………………………..

منابع و مآخذ………………………………………………………………………………………………………………….    

پیوست………………………………………………………………………………………………………………………….

 



ads

درباره نویسنده

خانم شاکری 695 نوشته در رهاپروژه دارد . مشاهده تمام نوشته های

مطالب مرتبط


دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *